ÜGYVÉDI IRODÁNK

A Baruch Ügyvédi Iroda 2006 óta képviseli sikerrel széles ügyfélköre érdekeit. Alapítója, Dr. Baruch Gábor ügyvéd vezetésével irodánk eredményesen ötvözi a sok éves ügyvédi tapasztalatot a naprakész tájékozottsággal és a személyre szabott jogi megoldásokkal. Munkatársaink nemzetközi gyakorlattal és kiterjedt szakmai tudással állnak ügyfeleink rendelkezésére különösen az ingatlanjog, a családjog, az agrárjog és a követeléskezelés, valamint a munka-, a társasági-, az idegenrendészeti-jog területén, akárcsak a polgári jog szinte valamennyi ágában. Gondosan feltárjuk minden ügy jogi hátterét, figyelembe vesszük valamennyi lehetőséget, így Ön is a legnagyobb biztonságban hozhatja meg döntéseit.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ingatlanjog

Irodánk teljes körű jogi szolgáltatást nyújt ingatlanügyletekhez. Munkatársaink segítségével ügyfeleinknek nem kell a hivatali útvesztőkben bolyonganiuk és átláthatatlan költségeket számon tartaniuk. Vállaljuk adásvételi és bérleti szerződések elkészítését, jelzálog ügyletek lebonyolítását, és a társasházakkal kapcsolatos ügyintézést.

Családjog

Minden családban kialakulhat olyan előre nem látható helyzet, amelynek kellemetlen következményeit az előzetes jogi szabályozás nagy mértékben mérsékelhet. A hozzátartozók közti vagyoni helyzet rögzítése nem a bizalomhiányról, hanem az előrelátásról tanúskodik, amelyben munkatársaink fontos segítséget nyújthatnak körültekintő ügyfeleinknek.

Agrárjog

Hazánkban és az Európai Unióban is egyre fontosabb tényezőként jelennek meg a termőfölddel kapcsolatos gazdasági vállalkozások. Az agrárium területéről érkező ügyfeleink részére irodánk speciális jogi csomagot nyújt, amely magába foglalja a szerződések előkészítését, a teljes körű ügyintézést, valamint az uniós pályázatokhoz kapcsolódó jogi támogatást és tanácsadást.

Követeléskezelés

Minden hiányzó bevétel gátolja az előre lépést. Segítünk a jogos követelések rendezésében, így ügyfeleinknek nem kell a fő profiljuktól idegen ügyekkel bajlódniuk. Vállaljuk ügyfeleink kintlévőségeinek behajtását, illetve teljes körű képviseletet a behajtási eljárás során.

PUBLIKÁCIÓINK

KAPCSOLAT

bg_v2_600px.jpg

ATTORNEY@BARUCH.HU


+36 1 361 9060

1023 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 4. VI. EMELET