A Baruch Ügyvédi Iroda 2006 óta képviseli sikerrel széles ügyfélköre érdekeit. Alapítója, Dr. Baruch Gábor ügyvéd vezetésével irodánk eredményesen ötvözi a sok éves ügyvédi tapasztalatot a naprakész tájékozottsággal és a személyre szabott jogi megoldásokkal. Munkatársaink nemzetközi gyakorlattal és kiterjedt szakmai tudással állnak ügyfeleink rendelkezésére különösen az ingatlanjog, a családjog, az agrárjog és a követeléskezelés, valamint a munka-, a társasági-, az idegenrendészeti-jog területén, akárcsak a polgári jog szinte valamennyi ágában. Gondosan feltárjuk minden ügy jogi hátterét, figyelembe vesszük valamennyi lehetőséget, így Ön is a legnagyobb biztonságban hozhatja meg döntéseit.

Irodánk 2006 és 2010 között a Ruttkai & Marczel & Ruttkai Ügyvédi Irodával együttműködésben alapozta meg szakmai hírnevét valamennyi jogterületen. Megbízható partnerként láttuk el fővárosi önkormányzatok, kiemelkedő gazdasági társaságok és magánszemélyek jogi képviseletét. Azóta is töretlen elhivatottsággal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy segítsük az előre jutást vagy az átmeneti nehézségeken való tovább lépést. Hiszünk munkatársaink szakértelmében, így megbízható partnerei leszünk mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal és hozzánk fordulnak jogi kérdéseikkel.

Ügyvédi tevékenységünk széles jogi kört ölel fel. Szakmai hátterünkkel arra törekszünk, hogy fontos partnerként valamennyi ügyfelünk bizalmát kiérdemeljük. Kiemelt szakértelemmel foglalkozunk polgári és gazdasági peres és peren kívüli képviselettel, valamint cégjoggal és követeléskezeléssel. Teljes körűen ellátjuk kis- és középvállalkozások, multinacionális cégek, valamint magánszemélyek általános jogi képviseletét: megbízás szerint nyújtunk jogi segítséget, tanácsadást és képviseletet a hatóság vagy bíróság előtt, illetve harmadik személyekkel szemben.

Lehetőséget kínálunk, hogy egyedi megbízás keretében egyéb polgári, munkaügyi-, családjogi-, közigazgatási- (adó, illeték, társadalombiztosítás), cégjogi és büntető bírósági peres és peren kívüli képviseletben, ügyintézésben is teljes mértékben segíteni tudjuk ügyfeleinket. Minden jogeset ellátásában az adott területre specializálódott szakértőnk vesz részt kiemelten, ugyanakkor valamennyi ügyfelünk rendelkezésére áll irodánk teljes szakértelme, hiszen munkatársaink átfogó jogi tapasztalataikkal hatékony csapatként segítik egymás ügyvédi munkáját az egyes részkérdések tisztázásában.

További segítségként szívesen vállaljuk angol- és német nyelvű okiratok szerkesztését, valamint külföldi állampolgárok részére a magyar, magyar állampolgárok részére pedig a külföldi hatóságok előtti ügyintézés teljes lebonyolítását.

Jogászaink mellett felkészült titkársággal várjuk minden kedves ügyfelünket kényelmes irodánkban. Székhelyünk könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel, a közelünkben gyorsan elérhetőek a főbb budapesti bíróságok és földhivatalok.