Hazánkban és az Európai Unióban is egyre fontosabb tényezőként jelennek meg a termőfölddel kapcsolatos gazdasági vállalkozások. Az agrárium területéről érkező ügyfeleink részére irodánk speciális jogi csomagot nyújt, amely magába foglalja a szerződések előkészítését, a teljes körű ügyintézést, valamint az uniós pályázatokhoz kapcsolódó jogi támogatást és tanácsadást.

Munkatársaink nyitottsága és nemzetközi gyakorlata fontos segítséget jelent külföldi állampolgárságú ügyfeleink számára. Irodánkhoz bizalommal fordulhat, partnerként fogjuk segíteni, hogy kiigazodjon a magyarországi viszonyok között.

Minden családban kialakulhat olyan előre nem látható helyzet, amelynek kellemetlen következményeit az előzetes jogi szabályozás nagy mértékben mérsékelheti. A hozzátartozók közti vagyoni helyzet rögzítése nem a bizalomhiányról, hanem az előrelátásról tanúskodik, amelyben munkatársaink fontos segítséget nyújthatnak körültekintő ügyfeleinknek.

A vállalkozások jogi szabályozása állandó figyelmet követel a jogi környezet folyamatos módosításai miatt. Vállalkozással kapcsolatos döntés előtt álló ügyfeleink részére minden esetben hasznos tanáccsal szolgálhatnak felkészült munkatársaink, akik munkájuk részeként napról-napra követik a hatályba lépő változásokat.

A jog egyik legátfogóbb területével irodánk több munkatársa foglalkozik kiemelten, így ügyfeleink számára naprakész tanácsokkal és útmutatásokkal tudunk szolgálni a legaktuálisabb változásokról is.

Vállaljuk polgári jogi szerződések, így különösen ajándékozási-, házassági vagyonjogi-, tartási-, életjáradéki-, öröklési-, fuvarozási-, szállítási-, illetve más hasonló szerződések, végrendeletek, elkészítését.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az ingatlanjog területén. Az ügyintézést munkatársaink gyorsan, de a megfelelő gondossággal végzik, így ügyfeleinknek nem kell a hivatali útvesztőkben bolyonganiuk vagy átláthatatlan költségeket számon tartaniuk.

Minden hiányzó bevétel gátolja az előre lépést. Segítünk a jogos követelések rendezésében, így ügyfeleinknek nem kell a fő profiljuktól idegen ügyekkel bajlódniuk.

Vállaljuk ügyfeleink kintlévőségeinek behajtását, illetve teljes körű képviseletet a behajtási eljárás során (ügyvédi felszólító levél kiküldése; egyezségek megkötése; fizetési meghagyásos eljárás megindítása, akár tömeges ügybeadással is; képviselet peres eljárásokban; végrehajtási eljárás megindítása és nyomon követése).

A munkaviszonyok átláthatósága a kellő gondossággal megalapozott jogi kereteken alapszik. Munkatársaink segítenek a megfelelő munkahelyi szabályozás kialakításában, hogy vitás kérdések esetén ügyfeleink kára a minimálisra korlátozódjon.

Számunkra is fontos a folytonos megújulás, hiszen mindannyiunk munkájának az innovatív megoldások nyújtanak új távlatokat. A védjegyek jogi ügyleteivel hozzánk forduló ügyfeleink biztosak lehetnek, hogy munkatársaink kiemelt figyelemmel kezelik kéréseiket és mindenre kiterjedő jogi megoldásokkal állnak rendelkezésükre.